Jeg er klar til Folketingsvalg 2022
Jeg er klar til Folketingsvalg 2022

Jeg er klar til Folketingsvalg 2022

Kære vælger.

Velkommen til min hjemmeside. Mit navn er Karsten Byrgesen og jeg stiller op for Nye Borgerlige til Folketingsvalget 2022. Vi venter allesammen spændt på, hvornår Mette Frederiksen trykker på valgknappen. Men jeg er klar.

Derfor glæder jeg mig også til at præsentere min nye hjemmeside, karstenbyrgesen.dk, hvor du altid kan finde mine seneste indlæg og indspark. Vi lever i en tid, hvor de digitale medier spiller en altafgørende rolle for, hvordan vi orienteres. Som Folketingskandidat for Nye Borgerlige står jeg parat til at svare på spørgsmål, deltage i debatter og præcisere, det jeg går ind for.

Jeg glæder mig utrolig meget til valget. Det er på tide, at vi får renset luften. Den måde Mette Frederiksen og socialdemokraterne har ledet landet på siden 2019, er i ordets bedste betydning magtfuldkommenhed. Jeg kommer fra en rigtig karriere i det virkelige liv, hvor jeg gerne vil stille mig til rådighed for en ny tid i Danmark. En tid hvor frås med danskernes penge skal stoppes. Vi skal have ret til at bestemme i vores eget liv. Det store embedsstyre skal tøjles. Det kræver et opgør med politik, der er sammenspist mellem de samme mennesker.